top of page

Laat je droomtuin creëren.
Vertel ons vandaag nog over je project.

Tuinaanleg

Heb je een idee om je tuin te veranderen of heb je al een tuinontwerp liggen? Amsterdam Hoveniers legt voor jou de gewenste tuin aan. 

Als je nog geen tuinontwerp hebt laten maken door Amsterdam Hoveniers, dan maken we eerst een afspraak om je tuin in te meten en te bespreken. Zo krijgen we een beeld van de tuinwensen en mogelijkheden en komen we samen tot een plan voor de tuinaanleg. 

Het aanleggen van een tuin begint met het leegruimen van de bestaande tuin. Daarna wordt de tuin aangelegd door professionele en ervaren hoveniers.

 

Naast een gehele tuinaanleg, legt Amsterdam Hoveniers ook onderdelen van de tuin afzonderlijk aan. Scroll naar beneden om te kijken wat voor een mogelijkheden er zijn. 

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Opties voor je project

Image by Claudio Schwarz

Erfafscheiding

Amsterdam Hoveniers plaatst op maat gemaakte schuttingen,  hagen en andere (groene) erfafscheidingen. 

Terras

Terras

Amsterdam Hoveniers legt het terras aan op de gewenste plek en vorm in de tuin. Wilt u een modern terras of een cottage tuin terras? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Image by Cameron Smith

Vlonder

Amsterdam Hoveniers maakt op maat gemaakte vlonders met keuze uit verschillende houtsoorten en composiet. 

Image by frame harirak

Beregening en drainage

Heb je te veel of juist te weinig water in de tuin? Amsterdam Hoveniers legt zowel beregeningsinstallaties aan als drainage systemen.

wild Flowers

Border

Amsterdam Hoveniers legt borders aan in verschillende vormen, maten en verhogingen. Ook wordt de aanplanting verzorgd. 

Image by Taylor Smith

Verharding - half verharding

Amsterdam Hoveniers heeft een groot assortiment aan tegels voor de bestrating. Maar ook verhardingen zoals Graffier d'Or paden of kiezelstenen zijn mogelijk.

bottom of page